Ovo sigurno nisi znao o nama!

Poduzetnički klub

Poduzetnički klub Aspira osnovan je dana 28. studenog 2018. godine u cilju dopune praktičnog znanja te poticanja duha i razvoja poduzetničkih aktivnosti, a bit će nositelj raznih poduzetničkih aktivnosti studenata.

U okviru poduzetničkog kluba zadovoljavat će se potrebe za praktičnim znanjem iz poduzetništva u cilju promidžbe, razvijanja i jačanja poduzetničkog duha i vještina kod studenata.

Studenti će se uz podršku mentora kroz radionice, seminare, tribine i druge oblike dopunskog obrazovanja informirati o poduzetništvu u praksi, o poticajnim mjerama koje mogu koristiti poduzetnici, o povezivanju poduzetnika, uputiti se u pripremu i izradu poslovnih planova i sličnih poduzetničkih aktivnosti.

Osnivači i projekt menadžeri su studenti Karla Mesić, Toni Boren Prkić i Arsen Radović, a koordinator projekta je prof. Mario Buble.

Dobrovoljni stručni članovi su Maja Zelić i Tomislav Zović koji su ponudili svoje znanje i iskustvo Poduzetničkom klubu Aspira prepoznavši predan rad i dobru volju studenata, kao i perspektivu kluba.